Het verhaal achter Klusbedrijf RW

Mijn naam is Rene Willems, een ervaren en gedreven vakman voor wie het klussen in en om u woning of bedrijfspand, groot of klein, een graag gedane zaak is. Na ruim tien jaar ervaring als elektra monteur en acht jaar loondienst als klusser bij Klusbedrijf "Werk aan de Winkel", is de tijd gekomen om als zelfstandig ondernemer mijn werkzaamheden voort te zetten. Voor zowel grote als kleine klussen, sta ik onverminderd en met maximale kwaliteit voor u klaar!

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte kunt u met mij contact op nemen op tel: 06 51 41 64 14, of vul het contactformulier in.

Contact

Werkzaamheden van Klusbedrijf RW

U kunt Klusbedrijf RW benaderen voor uiteenlopende werkzaamheden in en om het huis. U hoeft nu geen dure aannemer meer te benaderen. Klusbedrijf RW laat zien dat hoge kwaliteit haalbaar is voor een uniek scherpe prijs.

 

Onderhoud

De diensten die Klusbedrijf RW u bied lopen sterk uiteen; van het nodige onderhoud zoals het vervangen van bijvoorbeeld ramen, deuren en/of beglazing, tot diverse renovatie en verbouwingswerkzaamheden.

Renovatie

Denkt u hierbij aan het restaureren, renoveren of (deels) vervangen van alle houten delen in en om uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kozijnen, (dak)ramen en deuren, boeidelen en gevelbekleding.

Verbouwingen

Daarnaast kunt u met Klusbedrijf RW op een professionele wijze uw woning of bedrijfspand compleet verbouwen of zelfs uitbreiden tegen een eerlijke prijs. Enkele voorbeelden zijn: badkamers, keukens, aanbouwen als serres of veranda's, schuren, tuinhuizen of priĆ«len.