Het verhaal achter Klusbedrijf RW

Een kort overzicht van werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren: badkamer, toilet en keuken renovatie, isoleren van zolder of kelder, installatiewerkzaam-hedenen voor gas, water en electra, timmerwerk-
zaamheden, plaatsen en vervangen van deuren en kozijnen, hang en sluitwerk, dakkapellen, erf-
afscheidingen en poorten, stuckwerkzaamheden en nog veel meer.

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte kunt u met mij contact op nemen op tel: 06 51 41 64 14, of vul het contactformulier in.

Contact

Werkzaamheden van Klusbedrijf RW

U kunt Klusbedrijf RW benaderen voor uiteenlopende werkzaamheden in en om het huis. U hoeft nu geen dure aannemer meer te benaderen. Klusbedrijf RW laat zien dat hoge kwaliteit haalbaar is voor een uniek scherpe prijs.

 

Onderhoud

De diensten die Klusbedrijf RW u bied lopen sterk uiteen; van het nodige onderhoud zoals het vervangen van bijvoorbeeld ramen, deuren en/of beglazing, tot diverse renovatie en verbouwingswerkzaamheden.

Renovatie

Denkt u hierbij aan het restaureren, renoveren of (deels) vervangen van alle houten delen in en om uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kozijnen, (dak)ramen en deuren, boeidelen en gevelbekleding.

Verbouwingen

Daarnaast kunt u met Klusbedrijf RW op een professionele wijze uw woning of bedrijfspand compleet verbouwen of zelfs uitbreiden tegen een eerlijke prijs. Enkele voorbeelden zijn: badkamers, keukens, aanbouwen als serres of veranda's, schuren, tuinhuizen of priĆ«len.