Veilig wonen

Voelt u zich onprettig om de deur open te doen omdat u niet weet wie er voor de deur staat?

Met de Digitale Deurspion ziet u wie er voor de deur staat.

 

video veilig-wonen

 

Een betaalbare en simpele oplossing voor een veiliger gevoel!

BIJ U GEMONTEERD VOOR SLECHTS

€119,-

Inclusief montage en BTW!

BUREN KORTING
Zijn meerdere mensen bij u in de straat geïnteresseerd en wilt u tegelijk een digitale deurspion laten plaatsen? Dat kan, als beloning geef ik dan extra korting. Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte kunt u met mij contact op nemen op tel: 06 51 41 64 14, of vul het contactformulier in.

Contact

Werkzaamheden van Klusbedrijf RW

U kunt Klusbedrijf RW benaderen voor uiteenlopende werkzaamheden in en om het huis. U hoeft nu geen dure aannemer meer te benaderen. Klusbedrijf RW laat zien dat hoge kwaliteit haalbaar is voor een uniek scherpe prijs.

 

Onderhoud

De diensten die Klusbedrijf RW u bied lopen sterk uiteen; van het nodige onderhoud zoals het vervangen van bijvoorbeeld ramen, deuren en/of beglazing, tot diverse renovatie en verbouwingswerkzaamheden.

Renovatie

Denkt u hierbij aan het restaureren, renoveren of (deels) vervangen van alle houten delen in en om uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kozijnen, (dak)ramen en deuren, boeidelen en gevelbekleding.

Verbouwingen

Daarnaast kunt u met Klusbedrijf RW op een professionele wijze uw woning of bedrijfspand compleet verbouwen of zelfs uitbreiden tegen een eerlijke prijs. Enkele voorbeelden zijn: badkamers, keukens, aanbouwen als serres of veranda's, schuren, tuinhuizen of priëlen.